Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την απόφαση της κυβέρνησης να εγκατασταθεί μονάδα χορήγησης υποκατάστατων του ΟΚΑΝΑ στο Nοσοκομείο ΚΑΤ.

Ο διαγωνισμός όμως δεν πραγματοποιήθηκε και θα επαναδημοσιευθεί, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο έγγραφο που εστάλη από τον ΟΚΑΝΑ στις τέσσερις εταιρείες που είχαν υποβάλει προσφορές και συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

 

 

 

 
 Oι Δήμαρχοι Κηφισιάς και Αμαρουσίου κ.κ. Νίκος Γ. Χιωτάκης και Γεώργιος Πατούλης,μέλη συλλόγων της Κηφισιάς και του Αμαρουσίου αλλά και κάτοικοι οι οποίοι διαμαρτύρονταν κρατώντας ένα πανό το οποίο έγραφε: «Όχι o OKANA στο ΚΑΤ». μετέβησαν στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ όπου στη μία το μεσημέρι θα συνεδρίαζε η επιτροπή για το άνοιγμα των προσφορών των εταιρειών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το έργο κατασκευής του κτιρίου που θα στεγάσει την μονάδα του ΟΚΑΝΑ.

Την ερχόμενη Πέμπτη 23/6/2011 το μεσημέρι ο Δήμαρχος Κηφισιάς μαζί με δημοτικούς συμβούλους αλλά και κατοίκους θα παραβρεθούν στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΑΤ για το θέμα του OKANA στο ΚΑΤ.